Kritička ocjena doprinosa Stjepana Antoljaka (1909.-1997.) historiji hrvatske historiografije: povodom 100. godišnjice rođenja - Janković, Branimir (2011)
Rad iz perspektive historije historiografije kritički ocjenjuje dio opusa povjesničara Stjepana Antoljaka (1909-1997) koji se odnosi na bavljenje poviješću hrvatske historiografije, čiji je središnji dio knjiga "Hrvatska historiografija do 1918. (sv. I-II, Zagreb 1992).
Projekt MZOS
HRV