Predstavljanje: P. Runje, Prema izvorima II. (Zagreb, 6. studenog 2012.) - Matijević-Sokol, Mirjana (Array, 2012)
Prigodna riječ na predstavljanju knjige fra Petra Runje Prema izvorima II. Rasprave i članci o hrvatskim franjevcima trećoredcima glagoljašima (Krk – Zagreb, 2012.) – Zagreb, Ksaver, samostan, 6. XI. 2012.