Pop-fetiši sedamdesetih - ključ za iščitavanje argentinske suvremenosti - Matić, Gordana (Array, 2012)
Prikaz romana "Historia del pelo", drugog iz trilogije o 70-im godinama XX. stoljeća argentinskog suvremenog autora Alana Paulsa.