Lokalitet: Josipovac - Verušed (AN 15) - Filipec, Krešimir; Roksandić, Danijela; Šiša-Vivek, Marija (2008)
U radu se govori o rezultatima zaštitnih arheoloških istraživanja na lokalitetu Josipovac - Verušed (AN 15) na trasi Autoceste Beli Manastir – Osijek – Svilaj.
HRV