Lokalitet: Belišće-Zagajci II - Filipec, Krešimir; Roksandić, Danijela (2008)
U radu se govori o rezultatima arheoloških istraživanja ranoslavenskog groblja na položaju Zagajci II u Belišću. Istraživanja su provedena 2008. godine od Katedre za opću srednjovjekovnu i nacionalnu arheologiju Odsjeka za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
HRV