Sretno dijete - Časopis Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece - Blažević Simić, Ana (2010)
Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece je 2008. godine pokrenuo časopis „Sretno dijete“. Osnovna je namjera časopisa prije svega ostvarivanje kontakata između udomitelja djece širom Republike Hrvatske, a zatim i aktivna i transparentna razmjena informacija i savjeta koji se tiču udomiteljstva i skrbi za djecu iz perspektive stručnjaka kao i samih roditelja. Tema šestog broja časopisa iz prosinca 2009. godine bio je „Kontakt s biološkim roditeljima udomljenoga djeteta“.
Projekt MZOS
HRV