Sretno dijete - Časopis Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece - Blažević Simić, Ana (Array, 2010)
Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece je 2008. godine pokrenuo časopis „Sretno dijete“. Osnovna je namjera časopisa prije svega ostvarivanje kontakata između udomitelja djece širom Republike Hrvatske, a zatim i aktivna i transparentna razmjena informacija i savjeta koji se tiču udomiteljstva i skrbi za djecu iz perspektive stručnjaka kao i samih roditelja. Tema šestog broja časopisa iz prosinca 2009. godine bio je „Kontakt s biološkim roditeljima udomljenoga djeteta“.