Knjižnice i knjižničari na Facebooku : kako iskoristiti prednosti i izbjeći zamke? - Hebrang Grgić, Ivana (Array, 2013)
Rad daje preporuke knjižničarima, poglavito onima koji administriraju stranice knjižnica na Facebooku i drugim društvenim mrežama, o tome kako se pravilno ponašati i komunicirati na internetu. Poseban je naglasak u radu na pregledu dokumenata na kojima Facebook temelji svoja pravila, principe i standarde za korištenje.