Višejezičnost i interkulturni odgoj u školskim klupama - Blažević Simić, Ana (Array, 2012)
U radu se problematizira nedovoljno isticana višejezična realnost u hrvatskome obrazovnom sustava iz perspektive interkulturnoga odgoja.