O zaokretu ka prostoru - Grgas-Mufa, Stipe (Array, 2012)
U radu autor prikazuje dva recentna zbornika posvećena zaokretu ka prostoru. Nakon što je sažeto izložio saržaj zbornika, autor kritički promišlja neke postavke zaokreta ka prostoru i pokazuje kako zagovornici uvažavanja prostora čestoput zanemaruju filozofijsku tradiciju i kako zaokretu pridaju veći značaj nego što bi iz filozofijske perspektive imao.