Labirinti formalne taksonomije - Rubić, Tihana (Array, 2013)
Osvrt na okrugli stol "Etnologija i kulturna antropologija: stanje i tendencije", održan u organizaciji Hrvatskoga etnološkog društva, Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Instituta za etnologiju i folkloristiku