Svečani kolokvij u čast 56. rođendana profesora Stjepana Damjanovića (Zagreb, 4.XI.2011.g.) - Kuštović, Tanja (Array, 2012)
U radu se ukratko prikazuju tekstovi znanstvenika koji su izlagali svoje doprinose na skupu posvećenom djelovanju prof. Damjanovića