Katalog izdanja 1970. – 2008. [Povijesnog društva otoka Krka] - Galović, Tomislav (Array, 2013)
Katalog izdanja 1970. – 2008. [Povijesnog društva otoka Krka] (Catalogue of editions 1970-2008) [Krk Historical Society]