Projekt HERITAGE Live i razvoj studija arhivistike na diplomskoj i doktorskoj razini - Stančić, Hrvoje (Array, 2012)
Tekst prikazuje aktivnosti projekta HERITAGE Live - živa, oživljena i doživljena kulturna baština, koji se odvijao u okviru IPA operativnog programa prekogranične suradnje Slovenija - Hrvatska 2007.-2013., a koje se odnose na prijenos znanja i iskustava u oblikovanju planova i programa diplomskog i poslijediplomskog studija (s fokusom na arhivističkim sadržajima) Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na Fakultet za humanistične študije Univerze na Primorskem u Kopru.