Finleyjeva Antička ekonomija u hrvatskom prijevodu: M. I. Finley, Antička ekonomija. Ažurirano izdanje s predgovorom Iana Morrisa. Preveo Emil Heršak. Zagreb: MATE do.o.o., 2011, 282 str - Gračanin, Hrvoje (Array, 2012)
Prikaz knjige M. I. Finley, Antička ekonomija. Ažurirano izdanje s predgovorom Iana Morrisa. Preveo Emil Heršak. Zagreb: MATE do.o.o., 2011., 282 str.