Nikola Kujundžić – Ante Škrobonja – Milan Glibota – Petra Gašparac, „Libar od likarij“ don Petra Kaštelana, Hrvatsko znanstveno društvo za povijest zdravstvene kulture – Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Rijeka, 2011., 222 str. [Biblioteka AMHA, knj. 7] - Eterović, Ivana (2012)
Prikaz knjige „Libar od likarij“ don Petra Kaštelana, koju su priredili Nikola Kujundžić, Ante Škrobonja, Milan Glibota i Petra Gašparac.
HRV