Spomenica Valtazara Bogišića: o stogodišnjici njegove smrti 24. apr. 2008. godine - Tomašić Jurić, Josipa (Array, 2012)
Rad je prikaz knjige Spomenica Valtazara Bogišića: o stogodišnjici njegove smrti 24. apr. 2008. godine. Spomenicu je u dvije knjige (1370 str.) priredio Luka Breneselović, a izdali Službeni glasnik: Institut za uporedno pravo i Pravni fakultet Univerziteta u Nišu, Beograd 2011.