Održavanje programa Digital technologies in cultural landscape research na Odsjeku za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu - Miloglav, Ina (Array, 2012)
U razdoblju od 31. 01. – 12. 02. 2012. godine na Odsjeku za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu održan je Ditecur program - Digital technologies in cultural landscape research (http://www.ffzg.unizg.hr/ditecur/). Program je ostvaren preko Erasmus projekta (Erasmus Intensive Program). Partneri u realizaciji programa bili su Sveučilište u Zagrebu, Zadru, Ljubljani, Beču, Nitri i Kopru. Intenzivni program trajao je 12 dana, a sastojao se od dva dijela: 1. Uvod u interpretaciju i analizu zračne fotografije 2. Uvod u GIS softver za obradu podataka i analizu krajolika – teoretska i praktična razina