Marijana Hameršak: Pričalice. O povijesti djetinjstva i bajke Zagreb: Algoritam, 2011. 211 str. - Potkonjak, Sanja (2012)
Prikaz knjige Marijane Hameršak: Pričalice. O povijesti djetinjstva i bajke Zagreb: Algoritam, 2011. 211 str.
Projekt MZOS
HRV