Tea Škokić, Ljubavni kod. Ljubav i seksualnost između tradicije i znanosti, Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb 2011. 178 str. (Biblioteka Nova etnografija) - Potkonjak, Sanja (Array, 2012)
Prikaz knjige Tee Škokić, "Ljubavni kod. Ljubav i seksualnost između tradicije i znanosti".