Bibliografija Matičinih izdanja 1963.-1992. - Luić-Vudrag, Dubravka; Paro, Nedjeljka; Matičević, Ivica (1995)
Bibliografija obuhvaća razdoblje od 1963. do 1992. godine. Objedinjava izdavačku produkciju Matice hrvtske i Nakladnog zavoda Matice hrvatske koji nakon Hrvatskog proljeća 1971. nastavlja Matičinu izdavačku djelatnost.
ENG