Bibliografija Matičinih izdanja 1963.-1992 - Luić-Vudrag, Dubravka (Array, 1995)
Bibliografija obuhvaća razdoblje od 1963. do 1992. godine. Objedinjava izdavačku produkciju Matice hrvtske i Nakladnog zavoda Matice hrvatske koji nakon Hrvatskog proljeća 1971. nastavlja Matičinu izdavačku djelatnost.