Prikaz: Međunarodnoga skupa Accents 2008, Łódź, 12-14 prosinca 2008. - Josipović Smojver, Višnja (2009)
Autorica prikazuje međunarodni znanstveni skup Accents 2008, održan u poljskom gradu Łódźu od 12. do 14. prosinca 2008. Skup se ocjenjuje kao poticajan, aktualan i dobro organiziran, ukratko - uspješan.
HRV