Prikaz: Znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem Jezik i identiteti. Split, 25-27. svibnja 2006. - Josipović, Višnja (Array, 2006)
U ovom radu autorica prikazuje znanstveni skup s međunarodnim sdjelovanjem Jezik i idntiteti, održan u Splitu od 25. do 27. svibnja 2006. Zaključak je prikaza da će ovaj skup osim po mnoštvu zanimljivih tema i izlaganja biti zapamćen i po gostoljubivosti domaćina te se u cjelini može ocijeniti kao uspješan.