Prikaz interaktivnoga multimedijskog tečaja fonetike na osobnom računalu – Jackson, M.T.T., ur (1997), Speech Production and Perception I.' Cambridge, MA: Sensimetrics - Josipović, Višnja (Array, 1998)
U ovom radu autorica prikazuje interaktivni multimedijski tečaj fonetike na osobnom računalu. Ukazuje na sve prednosti ovog elektroničkog udžbenika i prepoznaje multimedijalno poučavanje fonetike kao metodu budućnosti.