Simpozij o Evliji Čelebiju - Andrić, Marta (2012)
Međunarodni simpozij o Evliji Čelebiju i njegovu "Putopisu" povodom 400. obljetnice njegova rođenja održan je od 26-30. rujna 2011. u Istanbulu, Bursi i Kutahyi. Rad je prikaz toga simpozija.
Projekt MZOS
HRV