Frazeologija u suvremenoj ukrajinskoj publicistici - Fuderer, Tetyana (2011)
U radu daje se prikaz monografije ukrajinske rusistice Antonine Grigoraš posvećene problemima frazeoloških inovacija u suvremenoj ukrajinskoj publicistici.
Projekt MZOS
HRV