Slika djeteta u medijima: žrtva, nasilnik ili nešto drugo? - Širanović, Ana (2012)
Rad je prikaz publikacije "Djeca medija - od marginalizacije do senzacije" urednika Ciboci, L., Kanižaj, I. i Labaš, D.
Projekt MZOS
HRV