Humor na leksikološkoj razini u Vučetićevu Libru Dubaja Marusa - Vlašić Duić, Jelena (2011)
U radu se analizira verbalni humor u pjesmama iz zbirke "Libro Dubaja Marusa" velolučkoga pjesnika Šime Vučetića. Na leksikološkoj se razini verbalni humor ostvaruje: polisemijom, homonimijom i sinonimijom, odabirom (i tvorbom) antroponima, pejorativnim riječima te frazeološkim modifikacijama.
Projekt MZOS
HRV