Frazemi s varijabilnom numeričkom sastavnicom u bugarskom i hrvatskom jeziku - Vasung, Ana (Array, 2012)
U radu se analiziraju primjeri frazeoloških igara u naslovima bugarskih i hrvatskih televizijskih i radio emisija, vrste transformacija i modifikacija frazeoloških struktura te razlozi takvih jezičnih strategija.