Guran - srednjovjekovno naselje, crkva sv. Šimuna, crkva sv. Cecilije - Marić, Iva (Array, 2010)
U radu se donose rezultati arheoloških istraživanja provedenih tijekom kampanje 2008 na lokalitetu srednjovjekovnog naselja Guran, crkve sv. Cecilije, i konzervatorskih radova na grobljanskoj crkvi sv. Šimuna