Osor - benediktinski samostan i crkva sv. Petra - Jurković, Miljenko; Čaušević-Bully, Morana; Marić, Iva Bully, Sebastien (2010)
U radu se donose rezultati arheoloških istraživanja na crkvi sv Petra i samostanu benediktinaca izvedenih tijekom 2009. godine.
Projekt MZOS
HRV