Osor - benediktinski samostan i crkva sv. Petra - Jurković, Miljenko (Array, 2010)
U radu se donose rezultati arheoloških istraživanja na crkvi sv Petra i samostanu benediktinaca izvedenih tijekom 2009. godine.