Knjižka jak molitva, mr. Helena Medješi Jazik naš nasušni - Timko Đitko, Oksana (2011)
Knjićka mr Heleni Medješovej "Jazik naš nasuščni" zloćena zoz šejsc čascoh. Jih rićnorodnosc hutori o širokim spektru interesovanjoh avtorki, o sistematičnej, došljidnej, dluhoročnej roboti kotra oblapja veljki kruh interesovanjoh.
Projekt MZOS
rusinski