Plus d’un: narativni kolektivi Danila Kiša - Jukić, Tatjana (Array, 2012)
Analiza narativnih kolektiva u pripovjednoj prozi Danila Kiša, s fokusom na Grobnicu za Borisa Davidoviča i Enciklopediju mrtvih, te na Čas anatomije.