Jonas Salk, liječnik koji je pobijedio dječju paralicu - Gračanin, Hrvoje (2012)
Popularizacijski rad o Jonasu Salku, američkom liječniku i imunologu koji je izumio prvo djelotvorno cjepivo protiv dječje paralize.
HRV