Osamdeset godina primjene psiholoških testova u službi profesionalnog usmjeravanja u Republici Hrvatskoj - Matešić, Krunoslav (Array, 2011)
Uvodno izlaganje na obilježavanju 80. pbljetnice djelovanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koja je održana u Zagrebu, 16. lipnja 2011.