Grafike Victora Vasarelyja – vizualna konkretizacija teoretskih postavki - Magaš Bilandžić, Lovorka (Array, 2006)
Članak o grafikama Victora Vasarelyja, njegovu položaju u kontekstu europske poslijeratne grafičke scene te razvitku slojevita umjetničkog koncepta i modularnog sistema (alphabet plastique).