Edo Murtić (1921. - 2005.) - grafika kao medij geste i znaka - Magaš Bilandžić, Lovorka (Array, 2005)
Članak razmatra grafički opus Ede Murtića, a posebna je pažnja posvećena njegovim grafičkim mapama, među kojima se ističu pjesničke mape nastale u suradnji s Vladom Gotovcem, Jurom Kaštelanom i dr.