Šimun Kožičić, Od bitija redovničkoga knjižice, Rijeka, 1531. Pretisak priredila Anica Nazor, Državni arhiv u Rijeci – Družba »Braća hrvatskoga zmaja«, Stol riječko-bakarski, Rijeka, 2009. Pretisak 28 str., transkripcija 133 str - Eterović, Ivana (Array, 2011)
Prikaz pretiska Od bitija redovničkoga knjižica Šimuna Kožičića Benje, koji je priredila Anica Nazor. Izdanje se sastoji od dviju knjiga, a objavljeni su pretisak izvornika, transkripcija i popratni tekstovi.