Osmišljavanje ljubavnih priča - Milanko, Andrea (2011)
Rad interpretira roman Milana Osmaka ZG love story detektirajući u njemu žanrovske konvencije ljubavno-erotskog romana, kao i šire simptome potrošačkog društva predratne Jugoslavije.
HRV