Anatema teme za volju teksta - Milanko, Andrea (2011)
Rad prikazuje studije Morane Čale i Lade Čale Feldman okupljene u knjizi U kanonu. Studije o dvojništvu. Unatoč raznorodnim tradicijama unutar književne teorije iz kojih autorice polaze, cilj im je iz tekstualne perspektive promisliti književne procedure oblikovanja književnoga teksta.
HRV