Kako sačuvati našu baštinu za buduće naraštaje: Međunarodna radionica za upravljanje rizicima u muzejima, MEP-TIEM-SEE - Stublić, Helena (Array, 2008)
Međunarodna radionica za upravljanje rizicima u muzejima, MEP-TIEM-SEE