Tko se boji postsocijalizma još? - Potkonjak, Sanja (Array, 2012)
Rad prikazuje knjigu Horror, Porno, Ennui. Kulturne prakse postsocijalizma, urednica Ines Prica i Tee Skokić - Instituta za etnologiju i folkloristiku iz 2011. godine.