Akademička galerija slikah - Cvetnić, Sanja (Array, 2011)
Prikaz knjige I. Šamec Flaschar "Akademička galerija slikah: Bibliografija priloga o Strossmayerovoj galeriji starih majstora Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti 1842.-1946." (Zagreb: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Strossmayerova galerija starih majstora, 2011.).