Akademska crkva sv. Katarine - Cvetnić, Sanja (Array, 2011)
Prikaz knjige K. Horvat Levaj, D. Baričević, M. Repanić Braun "Akademska crkva sv. Katarine u Zagrebu" (Zagreb: Institut za povijest umjetnosti, 2011.).