Gardun (Tilurium) - Sanader, Mirjana; Demicheli, Dino; Miloglav, Ina; Tončinić, Domagoj (2010)
U radu su predstavljeni rezultati arheoloških istraživanja na području rimskog legijskog logora Tilurija u 2009. godini.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV