Jasna Čapo, Valentina Gulin Zrnić (ur.), Mjesto, nemjesto. Interdisciplinarna promišljanja prostora i kulture, Institut za etnologiju i folkloristiku, Inštitut za antropološke in prostorske študije ZRC SAZU, Zagreb, Ljubljana 2011., 441 str. (Biblioteka Nova etnografija) - Potkonjak, Sanja (2011)
Rad je prikaz uredničke knjige - Jasne Čapo i Valentine Gulin Zrnić (ur.), Mjesto, nemjesto. Interdisciplinarna promišljanja prostora i kulture.
Projekt MZOS
HRV