Kaštelina - Jurković, Miljenko (Array, 2010)
U radu su izneseni rezultati geomagnetskih i georadarskih istraživanja na poluotoku Kaštelina na otoku Rabu, provedenih početkom 2009. godine u suradnji s talijanskim suradničkim timom. Na temelju rezultata snimanja izneseni su u sažetom obliku i zaključci o naravi sklopa smještenog na poluotoku kod Kampora.