Simpozij “Razvoj i okoliš - perspektive održivosti” - Žažar, Krešimir; Klasnić, Ksenija, sociologinja (2011)
Prikaz znanstvenog simpozija s međunarodnim sudjelovanjem “Razvoj i okoliš - perspektive održivosti” održanog 6. i 7. listopada 2011. godine u prostorijama Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
Projekt MZOS
HRV